Gdy za badanie OOBE zabierają się naukowcy |
Autor |
Wiadomość |
tamisa34

|
Wysłany: 2011-06-20, 12:13
|
|
|
marmuch napisał/a: | Tamiso, ja jestem chętny lecz musisz poczekać jeszcze 10 lat bo z moim bagażem obe-doświadczeń mógłbym najwyżej zrobić wariata z siebie |
Hahaha, uśmiałam się Marmuch ... dobre. Ale, pomyślałam sobie, że byłby to jeden przynajmniej sposób, hahaha |
_________________ Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie jak go wskrzesić - Albert Einstein
NIEKONWENCJONALNE ROZMOWY, TO DOBRE ROZMOWY...
Zdjęcie avatara, za przyzwoleniem i z podziękowaniem z mojej strony: http://thias.flog.pl/ |
|
|
|
 |
Zbyszek
cialka.net
|
|
|
|
 |
VVii

|
Wysłany: 2011-09-15, 12:15
|
|
|
Tak trochę z opóźnieniem, ale trudno.
Czym jest wyobraźnia?
Wyobraźnia to narzędzie do tworzenia istnień i rzeczywistości astralnych. Dlatego właśnie astral jest tak ulotny i zmienny. Można go porównać do Internetu. Programista/kreator tworzy stronę w swym kompie i możemy zobaczyć tego efekty w necie. Nawet jak sami nie znamy się za bardzo na programowaniu, to przecież tworzymy blogi lub inne rzeczy w necie np. piszemy posta.
Wszystko jest aż tak proste, że aż trudno uwierzyć.
Moje istnienia astralne, które swego czasu zyskały na fizyczności śmieją się teraz (szczególnie jeden z nich, bo ma w sobie najwięcej mej energii), a z czego się śmieją? Chyba z tej prostoty.
mam podpis odnoszący się do owego narzędzia i zjawiska |
_________________ cokolwiek powiem w jakiejkolwiek sprawie, będzie to zawsze jedynie czubek góry lodowej
moje obrazy na http://mandalaja.blogspot.com/
"- Czy to się dzieje naprawdę, czy tylko w mojej głowie?
- To jest w twojej głowie, ale czy to znaczy, że nie jest prawdziwe?" |
Ostatnio zmieniony przez VVii 2011-09-15, 12:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
pepe
|
Wysłany: 2011-11-17, 22:00
|
|
|
..a na przeciwko Anioła obok kuli światła twarz demona:D Ale oczy ma dobre tylko buzie roztwiera ze zdziwienia:D |
|
|
|
 |
Zbyszek
cialka.net
|
|
|
|
 |
robercik101
|
|
|
|
 |
Zbyszek
cialka.net
|
Wysłany: 2012-08-10, 09:27
|
|
|
Kurcze znowu mnie rzucilo 100 metrow dalej, az znajomy oniemial:)) 5 minut mnie nie bylo w fizyku. E juz sie nie dziwie , ze ludzie znikaja i pojawiaja sie setki kilometrow dalej i nie wiedza co sie stalo. Skoki sa tak gwaltowne, ze trzeba miec spore doswiadczenie , by cos postrzec. A jak ktos zniknie na amen, to pewnie siedzi we mgle i nie wraca. Tak jak u Castanedy, gdy skakali w przepac i sie nie rozkwaszali, znikajac zanim dopadla ich ziemia. Gupia materia!!! |
_________________ jeje |
|
|
|
 |
KJG
Kuba
|
Wysłany: 2012-08-10, 19:54
|
|
|
Zbyszek napisał/a: | Kurcze znowu mnie rzucilo 100 metrow dalej, az znajomy oniemial:)) 5 minut mnie nie bylo w fizyku. E juz sie nie dziwie , ze ludzie znikaja i pojawiaja sie setki kilometrow dalej i nie wiedza co sie stalo. Skoki sa tak gwaltowne, ze trzeba miec spore doswiadczenie , by cos postrzec. A jak ktos zniknie na amen, to pewnie siedzi we mgle i nie wraca. Tak jak u Castanedy, gdy skakali w przepac i sie nie rozkwaszali, znikajac zanim dopadla ich ziemia. Gupia materia!!! |
Chcesz powiedziec, że gdy byłeś w astralu to twoje ciało po obudzeniu było 100metrów gdzie indziej?
Jak tak to SZOK |
_________________ Tak po prostu |
|
|
|
 |
Zbyszek
cialka.net
|
Wysłany: 2012-08-11, 09:21
|
|
|
e robilimy z kolega wizje lokalna i wyszlo ze kilkanascie metrow i nie w astralu tyko poza cialem, hihi, tam gdzie sie wspanialomyslnie , objawilem |
_________________ jeje |
Ostatnio zmieniony przez Zbyszek 2012-08-11, 09:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|